Отзиви

Александър Павлов, Системен администратор

Училища Европа


Работим с ИТЕМА-ПГ вече повече от 20 години. Компютърната техника и оборудване, които получаваме от тях са с безупречно качество. Надявам се да продължим дългогодишното си сътрудничество!

Емил Кънев, Маркетинг Директор

Efbet


Много добри и отзивчиви партньори. Уверих се, че специалистите им са компетентни и изпипващи нещата. Продължавайте все така!

Яна Пенчева


От онлайн магазина съм пазарувала веднъж, но преди това редовно съм си поръчвала консумативи от Итема, както и 2 принтера. Доволна съм от обслужването, но най-много съм впечатлена от отношението на служителите към клиента. Не знам как точно да го определя... но това не е деловото , студено и безразлично отношение на повечето фирми, които работят с клиенти. Служителите на Итема са съпричастни, заинтересовани и топлосърдечни, имат човешко отншение, което рядко се среща. Докато имам нужда от принтери и консумативи за тях - няма да ги сменя с други : )

Александър Войнов


За да направя поръчката, беше нужно само да напиша име и телефон на посоченото място, след което ми се обадиха. Наложи се да сменя първоначалния адрес за доставка, от което не последва никакъв проблем. Поръчката дойде навреме и в добро състояние. Продуктът работи чудесно.

Огнян Василев


Пазарувам за първи път, но останах с добри впечатления от отзивчивоста, качеството на информацията за представените стоки и безпроблемно и интуитивно пазаруване.

Кирил Янакиев


Качествено обслужване от което останах много доволен. Обадиха ми се за потвърждение и на другия ден компютърът го получих с инсталиран софтуер и готов за работа.

Георги Георгиев


Поръчката бе направена онлайн само с име и телефонен номер късно вечерта. Сутринта на другия ден ми се обади служителката която обработва поръчките и искаше моето потвърждение. Исках да закупя още преходна букса и кабел към поръчания монитор. Уведоми ме че имат такива, но и любезно ми предложи алтернативен вариант с цялостен кабел, който е и по удобен за употреба. След като уточнихме и ц

Румен Неделчев


Добър електронен и неелектронен магазин. С добра шоу зала в която можете да се запознаете с продаваните продукти.

Диана Петрова


Става лесно и бързо. След обяда поръчах и на другия ден продуктите бяха при мен.

Мирослав


Като цяло съм много доволен от този магазин и от вещото и адекватно отношението към клиентите

Читалище Д-р „Петър Берон 1926 г.


Предложената цена беше най добрата на пазара към текущия момент.
SHOP/е-Магазин